Groepslessen

Doe een paar keer mee en kijk of het iets voor u is!

Cursus voor beginners I dinsdag 

Start: dinsdag 17 september 2019 om 20:00 uur.

Nog nooit Frans gehad, of heel lang geleden ooit een jaartje gehad en lijkt het je leuk om te leren of heb je het nodig voor je werk? Schrijf je nu in! We gaan werken aan de hand van het boek c’est bien ça 1 voor volwassenen van  Noordhoff Uitgevers. Deze moet u zelf aanschaffen. Dit is een basiscursus waarin we de basisbeginselen van de Franse taal leren. Bijv: tellen, de dagen van de week, een kamer reserveren, bij de bakker iets kopen etc. Aan de hand van het boek en rollenspelletjes leren we elke week iets bij.

Tijdstip: van 20:00 tot 21:00. Groep van +/- 5 personen.

 

Cursus voor beginners II maandagavond

Start: maandag 16 september 2019 om 18:55

Dit is een cursus voor mensen die ooit een paar jaar Frans hebben gehad, en toe zijn aan een opfriscursus. We werken met het boek c’est bien ça 1 voor volwassenen van  Noordhoff Uitgevers. Deze moet u zelf aanschaffen. Tijdstip: van 18:55 tot 20:00. Groep van +/- 5 personen.

 

Cursus gevorderd I dinsdagavond 

Start: dinsdag 17 september 2019 om 18:55 uur.

Dit is een cursus voor mensen die 4 of 5 jaar Frans op school hebben gehad of al een cursus Frans hebben gehad en nu het Frans weer willen oppakken.  We werken met het boek c’est bien ça 1 voor volwassenen van  Noordhoff Uitgevers. Deze moet u zelf aanschaffen. Tijdstip: van 18:55 tot 20:00. Groep van +/- 7 personen.

Cursus gevorderden II maandagavond

Start: maandag 16 september 2019 om 20:00

Dit is een cursus voor mensen die al eens een beginnerscursus hebben gevolgd of die ooit 4 of 5 jaar Frans op school hebben gehad, en  het Frans nu alleen nog maar gebruiken voor vakantie en dergelijke. We zullen werken aan de hand van het boek Entre Nous 2, deze moet u zelf aanschaffen. De nadruk zal liggen op conversatie en verstaan, maar elke week wordt er ook een grammaticapunt behandeld. Klein groepje van +/- 4 personen, van 20:00 tot 21:05.

Cursus gevorderden conversatie woensdagavond

Start: woensdag 18 september 2019 om 29:30

Dis is een cursus voor mensen die zich redelijk verstaanbaar kunnen maken in Frankrijk, maar hun Frans nog verder willen verbeteren en het vloeiender willen spreken. Deze cursus zal zich voornamelijk richten op conversatie. We gebruiken onder anderen het Franse tijdschrift Bien-dire. Groep met ongeveer 7 of 8 personen. De les wordt gegeven van 19:30 tot 20:50. U kunt ten alle tijden instromen.

 

Overige informatie cursussen:

Prijs: 12.50 pp per afgenomen les. U betaalt per les. U kunt dus stoppen wanneer u wilt. Voor de beginners  is het wel van belang dat als u zich inschrijft voor de groepsles dat u dan moet proberen elke week te komen, dit om mee te kunnen komen met de groep en de anderen niet achter te laten lopen. Bij verhindering van meerdere personen uit de groep, en u de enige bent die les krijgt wordt de les of geannuleerd of u betaald een privéles à €25.

Data: De lessen worden van september tot derde week van mei gegeven. In de schoolvakanties zullen er geen lessen zijn.

Overig: U kunt gedurende heel het jaar instromen. Door middel van een gesprekje van ongeveer 20 min beoordeel ik of u in een groepje past en zo ja in welke.

Adres: Hoolstraat 4, 5056 PK Berkel-Enschot